Általános felhasználási feltételek

Általános rendelkezések

A www.viragosmuhely.hu internetes címen közzétett minden információ, kép és/vagy szöveg a www.viragosmuhely.hu WWW oldalnak (a továbbiakban: www.oldalak) minősül.

Virágos Műhely Bt. 9030 Győr, Úttörő u. 1/e  – a weboldal üzemeltetője. (a továbbiakban: „üzemeltető”). Az üzemeltető határozza meg a weboldal ÁFF-jét, és jogosult azt bármikor egyoldalúan megváltoztatni.

A Weboldal Általános Felhasználási Feltétele (a továbbiakban: a Weboldal ÁFF-je) a weboldal közzétételének napjától  hatályos.

A weboldal minden látogatója kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁFF-nek megfelelően jár el, beleértve az azok módosításait és kiegészítéseit is. 

Az Üzemeltető bármikor jogosult a weboldalon közzétett információk tartalmát megváltoztatni és/vagy kiegészíteni, valamint a tájékoztatást bármikor megszakítani és/vagy megszüntetni anélkül, hogy előzetes tájékoztatást kérne.

Szerzői jog

A www.viragosmuhely.hu weboldalhoz, kialakításához, közzétett szövegéhez  minden szerzői jog  a weboldal Üzemeltetőjé.

A harmadik fél, hozzájárulása nélkül nem jogosult az Üzemeltető weboldalán található információkat felhasználni, értelmezni és/vagy bármilyen más módon közzétenni.

A honlapról származó bármely információ, – bármilyen bemutatható formátumban (szöveg, kép, táblázat stb.) – felhasználása esetén, a harmadik fél köteles a www.viragosmuhely.hu weboldalt információforrásként feltüntetni.

Technikai rendelkezések

Harmadik fél semmilyen módon nem jogosult beavatkozni a weboldal működésébe, megváltoztatni azt és/vagy eltávolítani bármely összetevőjét. E rendelkezés megsértése esetén az Üzemeltető jogosult az okozott kár megtérítésére.

Felelősség

A www.viragosmuhely.hu weboldal információi, szolgáltatásai, termékei, –  tájékoztatásra szolgálnak. Az itt közölt összes információ csak tájékoztató jellegű és nem kötelező érvényű, és nem minősül ajánlatnak, vagy javaslatnak szerződéskötésre.

A weboldalon felsorolt összes terméket és szolgáltatást az Üzemeltető biztosítja, és/vagy közvetíti a megfelelő üzleti felhatalmazások, és az ezek biztosítására vonatkozó engedélyek mértékének megfelelően.

A weboldal használata kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik. Az üzemeltető semmilyen módon nem vállal felelősséget a közzétett információk pontosságáért és időszerűségéért. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a weboldal használatából eredő károkért.

A szolgáltatások és termékek kínálatának feltételeiről bővebben az Üzemeltető-nél lehet érdeklődni a 0036304162145 telefonszámon, vagy e-mailben a zsuzsavirag@viragosmuhely.hu e-mail címen.

Kelt 2022. Január 5. napján.